onsdag den 25. juni 2014

Overnatning mini SFO

:-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-). :-) :-). :-) :-)  :-)

Overnatning på skolen, vi skal sove, helt alene på skolen, inde i SFO'en og ingen af de andre skolebørn er her!!!!!!!!
Det har været svært at vente op - men sikke en fantastisk dag og overnatning, som sluttede lørdag formiddag med teater stykket Svinedrengen :-)

Fredag formiddag begyndte med en tur Vorupø, hvor vi skulle samle sten.

Vi gik tur i klitterne, rutchede ned ad klitterne, så på havbadet, gik en tur på molen og samlede sten, krabbeklør og døde vandmænd :-)

Stenene som vi fandt skulle de skrive deres navn på og dekorere :-)

Så blev det spise tid, vi lavede vores egen pizza, uhmmmm de var gode. Og vi havde dækket et flot bord :-)

Hygge med snolder og chips - og filmen Smølferne :-)